Mine forældre

Kære Rikke

Tak for al den tid, du har brugt på at passe på vores dejlige datter. Du har gjort det fantastisk. Du har været med til, at hun har udviklet sig til noget helt specielt. jeg ved du har en stor plads i hendes hjerte, da du jo er "hendes Rikke". Hun kommer virkelig til at savne dig. Vi har snakket om at hun skulle i børnehave og der mener hun, at du skal med derned.

Det er dejligt, at aflevere og hente sit barn ved dig, da man altid har en følelse af, at alle dine dagpleje børn betyder lige meget og de alle er værdsat. Den ro og glæde der lyser ud af dig, håber jeg virkelig, at min datter tager med sig og møder verden med, når hun bliver større, for så kan det da kun gå hende godt.

vi som forældre er virkelig ked af, at hun er blevet så stor, at hun skal væk fra dig, for du har været en tryg havn for hende og man har altid vist hun havde det godt hos dig. Tak for alt det gode du og din familie har givet vores datter.

| Svar

Nyeste kommentarer

30.01 | 18:26

Rikke og hendes familie er dén brik i puslespillet der får hverdagen til at gå op. Bedste valg vi har taget for vores børn - tak for jeres kærlighed og nærvær.

20.10 | 19:40

Et dejligt sted hvor der både er hjerterum og leverum. Anna havde nogle fantastiske år hos Rikke og hendes familie 😊

20.10 | 18:57

Rikke er ganske fantastisk. Meget empatisk ifh til børnene, men samtidig rolig konskvent i sin pædagogik. Iderig, foretagsom, glad er bare mere karakteristik.

14.04 | 14:33

Hej Rikke !
Super billeder af glade unger :)