Mine forældre

Kære Rikke

Vi vil gerne sige tusind tak for de sidste 2 år. Tak for al den utrolige hjælp og støtte du har givet os alle tre. Tak for den udvikling du har skabt med vores barn. Tak fordi du var der, lige når vi havde aller mest brug for det. Tak for dit rolige sind og din utrolige tålmodighed.

Tusind mange tak !

Kram fra.....

Kære Rikke

Tak for al den tid, du har brugt på at passe på vores dejlige datter. Du har gjort det fantastisk. Du har været med til, at hun har udviklet sig til noget helt specielt. jeg ved du har en stor plads i hendes hjerte, da du jo er "hendes Rikke". Hun kommer virkelig til at savne dig. Vi har snakket om at hun skulle i børnehave og der mener hun, at du skal med derned.

Det er dejligt, at aflevere og hente sit barn ved dig, da man altid har en følelse af, at alle dine dagpleje børn betyder lige meget og de alle er værdsat. Den ro og glæde der lyser ud af dig, håber jeg virkelig, at min datter tager med sig og møder verden med, når hun bliver større, for så kan det da kun gå hende godt.

vi som forældre er virkelig ked af, at hun er blevet så stor, at hun skal væk fra dig, for du har været en tryg havn for hende og man har altid vist hun havde det godt hos dig. Tak for alt det gode du og din familie har givet vores datter.

Nyeste kommentarer

30.01 | 18:26

Rikke og hendes familie er dén brik i puslespillet der får hverdagen til at g...

20.10 | 19:40

Et dejligt sted hvor der både er hjerterum og leverum. Anna havde nogl...

20.10 | 18:57

Rikke er ganske fantastisk. Meget empatisk ifh til børnene, men sa...

14.04 | 14:33

Hej Rikke ! Super billeder af glade unger :)